Search - Shortlist

Search and selection - executive search - shortlist


We Find Talent rekruttere og hjælper virksomheder, kommuner, uddannelsessteder, styrelser og offentlige sektioner på flere niveauer:


  1. Search and selection
  2. Executive search
  3. Shortlist


Search and selection kan med fordel benyttes, hvis man i forbindelse med en rekruttering ønsker at brande sin virksomhed. Samtidig har man også mulighed for at tiltrække specifikke kandidater ved henvendelse af nøje udvalgte medier.


Ved executive search håndplukker vi selv velegnede kandidater på vores kunders vegne. We Find Talent står for "first contact", telefoninterview, 1. samtale, personlighedstest, dertil en overlevering af kandidaterne til HR eller hiring manager.


We Find Talent levere også shorlists af kvalificerede kandidater, denne metode er yderst populær og har en hurtig proces i forhold til search and selection samt executive search. We Find Talent levere en shortlist med 3-5 kvalificerede, motiverede og interesserede kandidater.

Search - executive - shortlist

Search and selection

Executive search

Shortlist

International rekruttering


Rækker jeres rekrutteringsbehov ud over landets grænser, så kan vi hos We Find Talent hjælpe jer hurtigt og sikkert videre. Vi trækker på et stærkt internationalt netværk i forbindelser med internationale opgave. Hvis jeres næste medarbejder skal operere eller findes i udlandet, så står vi klar med den rette ekspertise. We Find Talent har også fast en international rekrutteringsspecialist tilknyttet.

Referencer


Vi har haft mange gode cases med vores kunder, og vi er stolte af at kunne hjælpe med "high-end kandidater", og profiler som normalt er umulige at få kontakt til. Specielt indenfor IT og ingeniør branchen er virksomhederne presset.

Aarhus - Danmark


INTERTEC A/S


Intertec søger special-ingeniører, især med speciale indenfor automationssystemer. Kandidaterne skal helst have erfaring med projekter i Sydamerika, men skal også have dansk som modersmål. Vi føler os priviligerede over at få disse spændende rekrutteringsopgaver.

København - Åbyhøj - Nuuk - Danmark/Grønland


MAGENTA


We Find Talent hjælper Magenta med rekruttering til deres kontorer. Det er primært IT-specialister som har arbejdsfunktioner indenfor projektledelse, samt udviklere indenfor

open source software, it-løsninger og integrationer.


Kontakt os

Carlsensvej 4, 4600 Køge

+45 8165 4881

+45 7784 4484