Sociale medier

SoMe - Linkedin og Facebook


Linkedin har udviklet sig til det tredje største sociale medie i Danmark. Det er også det største netværk målrettet erhvervslivet på verdensplan.

Det er derfor særlig oplagt at bruge Linkedin til stillingsopslag og rekruttering. We Find Talent laver markedets mest målrettede Linkedin bannerkampagner indenfor jobannoncering og employer branding. Vi levere innovative og skræddersyede job/rekrutteringskampagner i særklasse og med høj ROI (Return On Investement).I Danmark benytter over 80% Facebook. Det giver uanede eksponeringsmuligheder og Facebook er i dag et medie som levere gode resultater i forhold til jobannoncering og employer branding. We Find Talent er specialister i at skræddersye den helt rigtige Facebook annoncering indenfor job og rekruttering. Vi har også god erfaring med at lave Graduates kampagner overfor det yngre segment, når virksomheder skal have studerende eller nyuddannede kandidater.

Kommende messer

DSE Messe Aalborg 

IT Messen i Lund

DSE Messe

Intelligent rekruttering


Hos We Find Talent har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder, kommuner og offentlige sektorer med at ramme kvalificerede kandidater via de sociale medier. Kandidater man ikke kan ramme på de traditionelle jobbanker eller uddannelsessteder. Når vi skræddersyer en samlet pakkeløsning til en kunde, garantere vi at jobannoncen vi arbejder med, rammer kandidater som er interessante for netop dem. Vi kalder vores proces "We Find Talent SMRS" (Social Media Recruiting-Strategy).

Trends


Vi har holdt møde med Slots- og Kulturstyrelsen. De udgiver årligt en rapport om danskernes brug af sociale medier. We Find Talent er meget interesseret i disse rapporter, da vi vil være ajuor med udviklingen og kunne give vores kunder den bedste rådgivning.

Slots- og Kulturstyrelsen, 2021


Flere overvejer at komme på Linkedin!


Ud fra rapporten bliver det tydeligt, at Linkedin er meget mere på vej ind i danskernes bevidsthed. Dobbelt så mange overvejer at oprette en Linkedin-profil som dem, der overvejer at oprette en Facebook-profil


Slots- og Kulturstyrelsen, 2021


Facebook er stagneret!


Nye tal fra rapporten viser at antallet af danskere på Facebook ikke længere stiger. Dog er Facebook stadig suverænt det største medie i Danmark, 72% af danskerne bruger stadig Facebook, dagligt.

Kontakt os

Carlsensvej 4,  4600 Køge

+45 8165 4881

+45 7784 4484

kontakt@wefindtalent.dk